AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanların kavgasını görmek

Kahve falında aslanların kavgasını görmek

Kahve falında aslanların kavgasını görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanların kavgasını gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında aslanların kavgasını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanlarla kavga etmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında aslan kavgası görmek para yatıracağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanla kavga etmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan ve maymun görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslana dönüşmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz aslan görmek aileden ayrı kalınacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında aslan ve yılan görmek sorunlarının sürekli artacağına, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir