AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana bakmak

Kahve falında aslana bakmak

Kahve falında aslana bakmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, zenginliğe sahip olacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, iyi halini yitireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında aslana bakmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda bolluk getiren bir haber veya yeni bir işin başlangıcı olabilir.

Kahve falında aslana bakmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında aslan bakmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Kahve falında at ve aslan görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında aslanı kucaklamak başının ağrıyacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Kahve falında aslan postu görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın elini ısırdığını görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil ve aslan görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yeleli aslan görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir