AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece mezarlıktan geçmek

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek gördüyseniz:

  • karşılaşabilirsiniz, Fikirlerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gece mezarlıktan geçmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında geceden gündüze geçmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gece köprüden geçmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında gece mezarlıkta olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece mezarlıkta uyumak patron koltuğuna geçeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece mezarlıkta olmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gece mezarlıkta dolaşmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gece mezara gitmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir