AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanik akan dere görmek

Kahve falında bulanik akan dere görmek

Kahve falında bulanik akan dere görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulanik akan dere gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında bulanik akan dere görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında su akan dere görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akan derede yüzmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında akan su dere görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, atılım yapacağına inanılır.

Kahve falında az akan dere görmek husumetlerin başgöstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında akan dere görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şiddetli akan dere görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında ters akan dere görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir