AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa doğru yürümek

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, merdiven atlayacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşe doğru yürümek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yukarıya doğru yürümek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında denize doğru yürümek kem gözlü insanların uzaklaşacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Kahve falında dağa doğru yürümek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye doğru yürümek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru yürümek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormana doğru yürümek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir