AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünden araba geçmek

Kahve falında üstünden araba geçmek

Kahve falında üstünden araba geçmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstünden araba geçmek gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında denizin üstünden arabayla geçmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işarettir.

Kahve falında deniz üstünden arabayla geçmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünden araba geçmek saadetinin yükseleceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlığın üstünden arabayla geçmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden geçmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında dere üstünden geçmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünden geçmek rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında şelalenin üstünden geçmek sorunların bu sayede aşılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir