AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığı süpürmek

Kahve falında mezarlığı süpürmek

Kahve falında mezarlığı süpürmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlığı süpürmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık süpürmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında mezar süpürmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı süpürmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizi süpürmek kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulur.

Kahve falında toz toprak süpürmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında evin etrafını süpürmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir