AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar süpürmek

Kahve falında mezar süpürmek

Kahve falında mezar süpürmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok önemli noktalara geleceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eşlerin boşanacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere sözünüzü dinletmek için her ne kadar yapınıza uymasa da sert bir üslup seçebilirsiniz.

Kahve falında mezarlık süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlığı süpürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında mezar süpürmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet eder.

Kahve falında mutfak süpürmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkanı süpürmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprak yer süpürmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeyi süpürmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir