AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık süpürmek

Kahve falında mezarlık süpürmek

Kahve falında mezarlık süpürmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlık süpürmek gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında mezarlığı süpürmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar süpürmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalettir.

Kahve falında mezarlık süpürmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında para süpürmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine işaret eder.

Kahve falında boş evi süpürmek anlaşmalardan cayılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkan önü süpürmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven süpürmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulur.

Kahve falında ahır süpürmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir