AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi nasıl tanıttığınız, tanımladığınız veya verebileceğiniz hizmetleri doğru aktarmanız fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında birinin yerleri süpürdüğünü görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerleri süpürmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında yer süpürdüğünü görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yerleri süpürmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına işarettir.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bi yer süpürmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında bi yeri süpürmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeri süpürmek kısmetlerinin kapanacağına, patron koltuğunda oturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir