AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara sulamak

Kahve falında mezara sulamak

Kahve falında mezara sulamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zor günler geçirileceğine, verimliliğinin de artacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara sulamak gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Kahve falında kendi mezarını sulamak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine işarettir.

Kahve falında mezar sulamak hak yolunu tutacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı sulamak kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara sulamak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarı suladığını görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalettir.

Kahve falında mezarlığı sulamak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, borç ödemeye işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek sulamak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında mezarlıkları sulamak günahtan temizlenmeye, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir