AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, suçlamalardan aklanılacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar ziyareti görmek çok iyi yerlere geleceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mezarını ziyaret etmek elinin bolluk göreceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında kendi mezarını ziyaret etmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, asil kimselerden çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, beklenilen takdiri alacağına delalettir.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezari ziyaret etmek strese gireceğine, gergin olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir