AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarlık ziyaretine gitmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlığı ziyarete gitmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ziyarete gitmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir