AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezari ziyaret etmek

Kahve falında mezari ziyaret etmek

Kahve falında mezari ziyaret etmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezari ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Evde yararlı sonuçları olabilecek konfor sağlayan değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Kahve falında mezar ziyaret etmek istenmeyen olayların olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek işlerin toparlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek bir sebeple çok üzüleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa ziyaret etmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, parasal sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlık ziyareti görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye işaret eder.

Kahve falında mezara ziyarete gitmek iç huzurunun yerinde olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir