AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerine oturmak

Kahve falında mezar üzerine oturmak

Kahve falında mezar üzerine oturmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, mal ve para kazanılacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üzerine oturmak gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında mezarın yanında oturmak suçlamalardan aklanılacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar taşında oturmak neşesini kaçıracağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda oturduğunu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarda oturmak artık daha dikkatli davranacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın içinde oturmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında mezarın üzerinde oturmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir