AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşında oturmak

Kahve falında mezar taşında oturmak

Kahve falında mezar taşında oturmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, birikmiş parasının olacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşında oturmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında mezar taşında oturmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine yorulur.

Kahve falında oturduğun evden taşınmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve geri taşınmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında eskiden oturduğun eve taşınmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak varlık içinde yaşayacağına, aile hayatının hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında oturduğu evden taşınmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında eski oturduğun eve taşınmak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir