AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunla boğuşmak

Kahve falında koyunla boğuşmak

Kahve falında koyunla boğuşmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kolaylıklara kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerine verimin hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında koyunla boğuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler söylenenleri eksiksiz yerine getirme kon usunda sıkıntı yaşamıyor olabilir.

Kahve falında koyunla boğuşmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında timsahla boğuşmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yorganla boğuşmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kötü gününü de paylaşacağına inanılır.

Kahve falında domuzla boğuşmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük dalgalarla boğuşmak fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında sularla boğuşmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir