AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanla bakışmak

Kahve falında aslanla bakışmak

Kahve falında aslanla bakışmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, önemli atılımlar yapacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet eder.

Kahve falında aslanla bakışmak gördüyseniz:

  • Yararsız konular veya sonuca varmayacak işler konusunda ısrarcı olan kişiler sizi zor durumda bırakabilirler.

Kahve falında aslanla bakışmak koltuğunun da yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bakışlarını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle bakışmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına inanılır.

Kahve falında kızla bakışmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak hedeflerini tutturacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir