AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızla bakışmak

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında bir kızla bakışmak sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında kızla bakışmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğiyle bakışmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle bakışmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir