AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla bakışmak

Kahve falında kızla bakışmak

Kahve falında kızla bakışmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla bakışmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla bakışmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla bakışmak istenmeyen bir yolculuğa, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla bakışmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karşılıklı bakışmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Kahve falında askerle bakışmak yeni bir adım atılacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir