AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle bakışmak

Kahve falında biriyle bakışmak

Kahve falında biriyle bakışmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, önemli bir makama terfi alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle bakışmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında biriyle göz göze bakışmak uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla bakışmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bakışlarını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle bakışmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpekle bakışmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir