AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak gördüyseniz:

  • Raporlar, anlaşmalar ya da tezler sonunda tamamlanabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızla bakışmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kadınla bakışmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanla bakışmak iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekle göz göze bakışmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkekle bakışmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir