AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bakışlarını görmek

Kahve falında birinin bakışlarını görmek

Kahve falında birinin bakışlarını görmek maddi güç sahibi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bakışlarını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Kahve falında birinin bakışlarını görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, dedikodu edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, birçok iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında kızla bakışmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında erkekle bakışmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulur.

Kahve falında biriyle göz göze bakışmak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle bakışmak zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızla bakışmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir