AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle bakışmak

Kahve falında sevgiliyle bakışmak

Kahve falında sevgiliyle bakışmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, kariyerinde atılım yapacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle bakışmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle bakışmak sevilen bir işe ortak olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında bir kızla bakışmak böylece kişinin hafifleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığın bir kızla bakışmak kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı bakışmak çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğiyle bakışmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanla bakışmak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir