AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında mezarda düğün yapmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta düğün yapmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarda düğün görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ve düğün görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, gelişim içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta düğün görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yeniden düğün yapmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak onlara hayrının dokunacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde konuşma yapmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir