AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa doğru gitmek

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlığa doğru yürümek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışığa doğru gitmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denize doğru gitmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kabeye doğru gitmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında güneye doğru namaz kılmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güneşe doğru koşmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir