AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığa doğru koşmak

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak kötü olayların meydana geleceğine, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında camiye doğru koşmak o işi canlandıracağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize doğru koşmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kabeye doğru koşmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında birine doğru koşmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında güneşe doğru koşmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Kahve falında karanlığa doğru koşmak yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında trene doğru koşmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir