AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe doğru koşmak

Kahve falında güneşe doğru koşmak

Kahve falında güneşe doğru koşmak parasız günler geçireceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, ona kol kanat gereceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru koşmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Kahve falında güneşe doğru koşmak başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Kahve falında güneşe doğru yürümek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru uçmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneşe doğru namaz kılmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında denize doğru koşmak hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalettir.

Kahve falında kabeye doğru koşmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru koşmak iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trene doğru koşmak kudretinin yerine geleceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir