AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize doğru gitmek

Kahve falında denize doğru gitmek

Kahve falında denize doğru gitmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denize doğru gitmek gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında denize doğru gitmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru gitmek farklı iş kollarına ulaşacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ışığa doğru gitmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında denize doğru yürümek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize doğru uçmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denize doğru koşmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize doğru namaz kılmak çok para kazanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir