AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye doğru gitmek

Kahve falında kabeye doğru gitmek

Kahve falında kabeye doğru gitmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye doğru gitmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında kabeye doğru gitmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru yürümek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru namaz kılmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye doğru koşmak hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kabeye doğru uçmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Kahve falında denize doğru gitmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ışığa doğru gitmek maddi sorumluluklarının artacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir