AnaSayfa / Genel / Kahve falında ışığa doğru gitmek

Kahve falında ışığa doğru gitmek

Kahve falında ışığa doğru gitmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, umduklarını bulamayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ışığa doğru gitmek gördüyseniz:

  • Gerilimi doğru yönetip kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında ışığa doğru gitmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında denize doğru gitmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kabeye doğru gitmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa doğru gitmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne doğru çıkmak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanlış kıbleye doğru namaz kılmak aile bireyleri ile tartışacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kabeye doğru namaz kılmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında havaya doğru yükselmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir