AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar sulamak

Kahve falında mezar sulamak

Kahve falında mezar sulamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar sulamak gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında mezar suladığını görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkları sulamak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Kahve falında mezarı sulamak hobilerine eğileceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığı sulamak yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında mezara sulamak üzerindeki kötü imajı sileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezar sulamak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını sulamak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında mezarı suladığını görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir