AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara sarılıp ağlamak

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat etmenizi veya bazı olaylar açısından daha verimli olmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezara sarılıp ağlamak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına inanılır.

Kahve falında mezar başında ağlamak yeniden bir araya geleceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında mezar ağlamak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak ticaretinin ilerleyeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında mezar görüp ağlamak hayır getirecek bir işe girileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir