AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün üstüne binmek

Kahve falında otobüsün üstüne binmek

Kahve falında otobüsün üstüne binmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten, maddi maceralardan veya istikrarsız kişilerden sakınmalısınız.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında deve üstüne binmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında at üstüne binmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yunus balığının üstüne binmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at üstüne binmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine yorulur.

Kahve falında inek üstüne binmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, iş projelerinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filin üstüne binmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında koyun üstüne binmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir