AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerini yoluna sokacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda kırmızı gül gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Kahve falında mezarda kırmızı gül görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gül dağıtmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına işarettir.

Kahve falında eşine kırmızı gül vermek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisine kırmızı gül vermek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında pembe ve kırmızı gül görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül verildiğini görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, saygın biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir