AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üzerinde gül görmek

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, üzgün olacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına tabir olunur.

Kahve falında mezar üzerinde gül gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında mezarlığa gül dikmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine işarettir.

Kahve falında mezara gül bırakmak kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında mezara gül dikmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara gül koymak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta gül görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Kahve falında mezar üzerinde gül görmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kırmızı gül görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir