AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin üstünden atladığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin üstünden atlamak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında duvarın üstünden atlamak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında üstünden atlamak çok büyük bir mutluluk duyacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin üstünden atlamak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında denizin üstünden atlamak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan üstünden atlamak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir