AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan üstünden atlamak

Kahve falında yılan üstünden atlamak

Kahve falında yılan üstünden atlamak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, bahtının açık olacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında yılan üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak ertelenen bir tatile çıkılacağına, mubah olmayan yollara sapacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın üstünden atlamak bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan üstünden atlamak emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün üstünden atlamak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok daha büyük adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bulanık suyun üstünden atlamak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında akan suyun üstünden atlamak ticarette öne geçeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir