AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan üstünden atlamak

Kahve falında insan üstünden atlamak

Kahve falında insan üstünden atlamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Birdenbire fazlasıyla duygusallaşabilirsiniz.

Kahve falında insan üstünden atlamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına inanılır.

Kahve falında insanların üstünden atlamak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında mezarın üstünden atlamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Kahve falında duvar üstünden atlamak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında su üstünden atlamak yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden atlamak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanların üstünden atlamak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ateşin üstünden atlamak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir