AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar üstünde yemek yemek

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek gördüyseniz:

  • Ateşinizi dışarı püskürmeniz durumunda ortam yangın yerine dönebilir.

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında mezarın üstünde yatmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde köpek görmek sevdiği insana kavuşacağına, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek gelirinin artacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar üstünde köpek görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalettir.

Kahve falında mezar üstünde oynamak sorunların biteceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstünde yürümek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir