AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünü örtmek

Kahve falında mezarın üstünü örtmek

Kahve falında mezarın üstünü örtmek şansın yüzüne güleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, hem de çok üzüleceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünü örtmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında üşüyen birinin üstünü örtmek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üstünü örtmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünü yorganla örtmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun üstünü örtmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının üstünü örtmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uyuyanın üstünü örtmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin üstünü örtmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir