AnaSayfa / Genel / Kahve falında karların üstünde yürümek

Kahve falında karların üstünde yürümek

Kahve falında karların üstünde yürümek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerinin bozulacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kazancını katbekat arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında karların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında karların üstünde yürümek aile hayatının kötüye gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yürüdüğünü görmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karlar üstünde yürümek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik üstünde kar görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mezar üstünde kar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde bebek görmek hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünde kar görmek haneye nifak gireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir