AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, amaçlarına ulaşmaya, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında mezarın üstünde ayakkabı görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar üstünde gül görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Kahve falında mezarın üstünde oturmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde para görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar üstünde yemek yemek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstünde su görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında mezarın üstünde gezmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek sonra kendi işini kuracağına, ruhuna hayrat yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir