AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan ağaç görmek

Kahve falında konuşan ağaç görmek

Kahve falında konuşan ağaç görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan ağaç gördüyseniz:

  • Diğerleri sizi grubun en etkileyici kişisi olarak görüyor olabilir.

Kahve falında konuşan ağaç görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacın konuştuğunu görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölülerin konuştuğunu görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir topluluğa konuşma yapmak rahat bir hayat süreceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında konuşan civciv görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan erkek bebek doğurmak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında konuşmadığın birinin evine gitmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ters giden durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan maymun görmek malını ve canını emniyete alacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir