AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle konuşmamak

Kahve falında sevdiğinle konuşmamak

Kahve falında sevdiğinle konuşmamak beklediklerini duyacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, halsizleşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle konuşmamak gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Kahve falında sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla konuştuğunu görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla konuştuğunu görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle konuşamamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, acı veren kazalara delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle konuşamamak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin telefonla konuştuğunu görmek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmamak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir