AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağın içinden çıkmak

Kahve falında toprağın içinden çıkmak

Kahve falında toprağın içinden çıkmak kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın içinden çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Kahve falında toprağın içinden çıkmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında toprak altından çıkmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Kahve falında toprak yokuş çıkmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında toprağa çıkmak günlerini hastanede geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yokuş çıkmak mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında toprağa batıp çıkmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde toprak görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak içinde solucan görmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir