AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık başında dua etmek

Kahve falında mezarlık başında dua etmek

Kahve falında mezarlık başında dua etmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarın başında dua etmek kötü halinden eser kalmayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua okumak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın başında dua okumak hayır getirecek işlere girileceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar başında dua etmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında dua etmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabir başında dua okumak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında kurana başlama duasını okumak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir