Kahve falında mezarı öpmek

Kahve falında mezarı öpmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarı öpmek gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında mezarı öpmek kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar taşı öpmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını öpmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında mezar toprağı öpmek hayırlı bir yuva kurulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar öpmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun birini öpmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine sarılmak öpmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kederleneceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir