AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar öpmek

Kahve falında mezar öpmek

Kahve falında mezar öpmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sıkıntılarından arınacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar öpmek gördüyseniz:

  • Yapamayacaklarınıza değil, yapabileceklerinize odaklanın.

Kahve falında mezar taşını öpmek kindar olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı öpmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar öpmek iş hayatında değişiklik yapacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında mezar toprağı öpmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı öpmek gönül kapılarını açacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş kardeşini öpmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın elini öpmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir