AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşını öpmek

Kahve falında mezar taşını öpmek

Kahve falında mezar taşını öpmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, karalar bağlayacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşını öpmek gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Kahve falında mezar taşı öpmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşını öpmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar öpmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mezar toprağı öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarı öpmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin mezar taşını görmek güçlendikçe güçleneceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşı dikmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar taşı taşımak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir